17 Mayıs 2014 Cumartesi

PES 2014 DEMO (PRO EVOLUTİON SOCCER 2014)

Konami tarafından geliştirilen popüler futbol oyunu serisinin bu yıl piyasaya sürülen sürümü olan Pro Evolution Soccer 2014 (PES 2014)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Pes2014-logo-official.png
ile birlikte kullanıcıları yepyeni bir grafik motoru bekliyor. Yeni grafik motoru Fox Engine ile birlikte revize edilmiş fizik ve animasyonların yayında geliştirilmiş oyun yapısı, daha duyarlı kaleciler ve olağanüstü stadyum atmosferleri oyuncuları bekleyen diğer yenilikler arasında.Yeni geliştirilen grafik motoru özellikle yakın çekimler sırasında oyun severleri etkileyecek ayrıntılara sahip. Öyle ki futbolcuların yüzleri eskisine oranla artık çok daha gerçekçi ve daha kapsamlı animasyonlar oyunculara yerleştirilmiş durumda.
PES 2014 ile kullanıcıları bekleyen tek değişiklik tabii ki sadece grafikler değil. Yeni oyunla birlikte geliştirilen çok daha gerçekçi ses efektleri sayesinde stadyumun ve seyircilerin o ateşli atmosferini adeta içinizde hissedeceksiniz. Hatta seyircilerinizin maçın en heyecanlı anlarında karşı takım adına yapacakları tezahüratlar, karşı takım oyuncularının hata yapmasına bile neden olabilecek.
Oyunu test ettiğim sırada karşılaştığım bir sahneyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Maçın 88. dakikasına 2-1 yenik girmiştim ve taraftarlarım maçın bitmesine son iki dakika kala bulabileceğim bir gol için adeta çılgına dönmüşlerdi. Gerçekten artan tezahürat ve taraftarın tepkisinin beni çok etkilediğini ve maçın son dakikada gelen golle 2-2 bittiğini söylemeliyim.

http://www.invisioncommunity.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/pes2014-630x343.jpg

http://img.tamindir.com/v/6/2912/preview.jpg

TANITIM VİDEOSU:

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="270" src="//www.youtube.com/embed/ipsoB5NlFnM" width="480"></iframe>

DOWNLOAD LİNKİ: http://depo-tamindir.com/o/p/pes-2014/pes-2014-demo-tamindir.zip